Federació d'Ensenyament de CCOO de les Illes Balears | 15 de juliol 2024.

22/01/2024
estudi

La recerca pretén fer una radiografia de la realitat que viuen diàriament en els centres les persones treballadores i l'estudiantat, amb la finalitat de plantejar línies d'acció i propostes més efectives.

03.03.2023

Gaseta Sindical

8M La igualtat és un pla que funciona

Veure document

28.02.2023

Revista "Trabajadora", núm. 77 (febrer 2023)

Nou número de la revista "trabajadora"

Veure document

10.02.2023

Servei d'informació i assessorament sobre igualtat d'oportunitats entre dones i homes en l'ocupació

Posem en marxa un nou servei d'informació i assessorament sobre igualtat d'oportunitats entre dones i homes en l'ocupació. Es tracta d'informar i assessorar. Tal com podeu veure en el cartell, està orientat tant a l'afiliació com a delegats i delegades. L'atenció serà telefònica i presencial, en aquest últim cas amb cita prèvia. El servei serà prestat per la tècnica d'Igualtat que teniu assignada a les vostres respectives Federacions.

Veure document

Veure document

10.02.2023

QUADERN La dona en la ciència

La participació de la dona en la ciència, pilar fonamental de la transformació social

Veure document

22/11/2022
Observatori d'Assetjament Sexual i per raó de sexe

A la web de CCOO observatorioacoso.ccoo.es trobaràs informació sobre les passes a seguir, preguntes freqüents, legislació i jurisprudència, etc. i un formulari de contacte per si qualque persona desitja rebre orientació.

31/03/2022
Dia internacional de la Visibilitat Trans

El sindicat exigeix apostar per l'educació i la sensibilització en l'àmbit educatiu, i per la posada en marxa i respecte dels plans de diversitat en l'àmbit professional.

23/03/2022
Parlamento europeo (Imagen: Pixabay)

Les Comissions de Drets de la Dona i Ús de Parlament europeu han aprovat un text amb importants millores que haurà de votar-se en el pròxim ple del Parlament Europeu

22/02/2022
Día Europeo por la Igualdad Salarial entre Hombres y Mujeres
22 DE FEBRER. DIA EUROPEU PER LA IGUALTAT SALARIAL D'HOMES I DONES

La Federació d'Ensenyament de CCOO se suma a la proposta confederal d'abordar amb urgència la bretxa existent, per a posar fi a la situació precària i desigual que viuen les dones, sobretot en l'àmbit de les tasques familiars i l'accés a complements i estabilitat laboral.

23/02/2022
dia de la dona

Amb les dones treballadores, amb dret a la IGUALTAT EFECTIVA

03/12/2021
VIH

Des de CCOO continuem combatent les discriminacions que encara avui sofreixen persones amb VIH en l'àmbit laboral i ens felicitem pels avanços mèdics que permeten que, actualment, prop del 90% de les persones amb VIH a Espanya tinguin una càrrega viral indetectable i, per tant, intransmissible.

03/12/2021
portada

El 3 de desembre se celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb l'objectiu de promoure els seus drets i el seu benestar en tots els àmbits de la societat, així com conscienciar sobre la seva situació en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural.

18/11/2021
contra assetjament sexual

CCOO Contra l'assetjament sexual al treball