Federació d'Ensenyament de CCOO de les Illes Balears | 15 de juliol 2024.

22.03.2022

8M: Plans d'Igualtat - Directrius

Veure document

17.11.2021

25N Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

Manifest conjunt UGT i CCOO

Veure document

20.10.2021

Butlletí Núm. 139 de la Secretaria Federal de Polítiques Socials

maltracte, assetjament escolar, violència, discapacitat...

Veure document

02.10.2021

Butlletí núm. 136

Maltractament, violència, assetjament escolar...

Veure document

15.06.2021

Quienes hablan mal de tí, necesitan aires nuevos

Veure document

15.06.2021

UD: Las maestras de la República

Aquesta unitat té com a fi recuperar la memòria de les mestres de la II República, retornant-los la veu, visibilitzant les seves aportacions a la modernització de l'ensenyament, així com el paper que van tenir en la conquesta dels drets de les dones. Els seus noms, vides i obra, han de ser restituïts en la memòria, formant part del llegat de la nostra història educativa.

Veure document

15.06.2021

"Otras miradas. Aportaciones de las mujeres a las matemáticas"

Aquest manual supleix les insuficiències existents en els actuals manuals de text utilitzats en l'àmbit docent en relació amb la transmissió de continguts que visibilitzin a les dones i les seves aportacions en l'àmbit de les matemàtiques, camp especialment adjudicat als homes, fins i tot en els nostres dies. Amb això pretenem aportar un major, millor i més just coneixement de la història del saber i dels seus protagonistes.

Veure document

15.06.2021

Pau: Guía sobre diversidad afectivo-sexual para adolescentes

Presentem “Pau. Guia sobre diversitat afectiu-sexual per a adolescents”, un còmic elaborat de manera conjunta per la Federació d'Ensenyament de CCOO (FE-CCOO) i la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Trans i Bisexuals (FELGTB). Es tracta d'una eina pedagògica per a abordar les diferents expressions i identitats de gènere i orientacions sexuals en els centres educatius.

Veure document

15.06.2021

No me trago este sapo, escribo mi propio cuento

Propostes de treball a l'aula per a Infantil, Primària, Secundària i Universitat coincidint amb la celebració del 25N, Dia internacional de l'eliminació de la violència cap a les dones.

Veure document

15.06.2021

Contra la violecia machista, Coeducación

Veure document

15.06.2021

UD Familias de colores

El material està basat en totes les orientacions pràctiques del llibre editat per l'editorial Cataracta: com educar en la diversitat afectiva, sexual i personal en educació infantil.

Veure document

15.06.2021

UD (EI-EP): Somos como somos

Amb aquest títol, intentem donar espai a un material pensat per a les etapes d'Educació Infantil i Primària. El nostre principal objectiu és ressaltar la diversitat de cada persona com una realitat que promou una manera de sentir-nos i viure'ns en funció del que pugui retornar-nos el mitjà en què ens movem.

Veure document

12.06.2021

ARTICLE: "Cláusula de salvaguarda al derecho de igualdad en las administraciones públicas" per Carmen Perona Mata, Directora del Gabinet Jurídic de la FE.CCOO, Doctora en Dret i Advocada

En aquest article s'estudia la normativa, la doctrina i jurisprudència del dret a la igualtat i no discriminació en les Administracions Públiques.

Veure document

09.06.2021

Serveis Jurídics

Estar afiliat/da a CCOO cada any t'interessa més

Veure document

19.10.2020

Plataforma reivindicativa dels drets LGTBI de CCOO

CCOO fa anys que lluita per garantir els drets socials i laborals de les persones LGTBI. El nostre objectiu fonamental és el de combatre la discriminació, l'assetjament, el rebuig en l'àmbit laboral que no menystingui els drets de cap persona. Les propostes recollides en aquest text posen de manifest el sentir de CCOO davant la situació de les persones LGTBI, aconseguides per un alt consens en l'intern de l'organització.

Veure document