Federació d'Ensenyament de CCOO de les Illes Balears | 23 de febrer 2024.

Recordatori: TRÀMITS TELEMÀTICS

  L'accés a qualsevol tràmit només es pot fer amb un dels següents sistemes d'identificació: "Cl@ve PIN (accés PIN 24h)", Cl@ve permanent o DNIe / Certificat electrònic.

  19/07/2022.
  clave pin

  clave pin

  Ja siguis funcionari/a de carrera, en pràctiques, interí/na o si aspires a ser-ho, recorda que de manera periòdica la Conselleria posa a la nostra disposició tota una sèrie de tràmits (Concurs de Trasllats, Comissions de Servei, Adjudicació de destinacions, substitucions...) als quals ja no es pot accedir amb usuari i contrasenya.

  Des de l'1 d'abril de 2022 tothom ha de disposar d'un certificat d'identificació digital. La gestió per sol·licitar qualsevol dels sistemes d'identificació (Cl@ve PIN, Cl@ve permanent, DNIe / Certificat electrònic) es pot fer de diferents maneres:

  - Directament sense demanar cita prèvia a qualsevol punt informatiu de les diferents Conselleries.

  - Amb cita prèvia a les Oficines de: Registre de la Seguretat Social, l’Agència Tributària, Servei Públic d’Ocupació Estatal, Oficines d’informació i atenció al ciutadà de les Delegacions del Govern.

  - També es pot intentar aconseguir la clau permanent amb una videotelefonada seguint les passes del fulletó de registre clau (9h a 14h; de dilluns a divendres).

   Podeu consultar què són, com funcionen els diferents sistemes d'identificació i altres preguntes freqüents fent clic aquí.

  Documentació associada
  Documentació associada